Home » Leveranciers » Eten&drinken » “Walk-In weddingcake tasting” 18-10-2104

“Walk-In weddingcake tasting” 18-10-2104

Eten&drinken, Receptie On Okt 15th, 2014 1612 0

EDITORIAL

Amsterdam Cupcake Company organiseert de eerste Walk-In Weddingcake Tasting!

 

Alle aanstaande bruidsparen zijn tijdens dit evenement van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek en proeverij op maat over de bruidstaart, cheesecake, cupcakes of cakepops. Onze specialisten staan tijdens de Walk-In Weddingcake Tasting de hele dag klaar voor een persoonlijke proeverij en advies op maat.

 

Voorproefje op bruiloftgebakjes

Een ‘real life’ sweet table in onze nieuw ingerichte winkel geeft de bezoekers een goede indruk van de opties en mogelijkheden.

 

bruidstaart proeven amsterdam

 

Gegroeid tot specialist in cupcakes!

 

Amsterdam Cupcake Company is een specialist in cupcakes met bijna 10 jaar ervaring in het vervaardigen van cupcakes. Meerdere huwlijken hebben wij mogen aankleden met de mooiste cupcake tafels. Mooie etageres, voor zowel de taart als cupcakes, zorgen voor een spectaculaire presentatie van de delicate zoetigheden.

 

cupcakes en bruidstaart proeven amsterdam

 

Bij Amsterdam Cupcake Company wordt versheid en liefde voor het ambacht gegarandeerd. De winkel met open keuken geeft een letterlijk kijkje in de keuken. Amsterdam Cupcake Company is van mening dat lekker genieten van gebakjes het beste is als de grondstoffen onder eerlijke omstanigheden bereid zijn. Daarom wordt chocolade, fondant en ananas Fair Trade ingekocht.

 

Waar en Wanneer?

logo

Waar: Marco Polostraat 209, 1057 WK Amsterdam

Wanneer: 18 oktober 2014 10:00-17:00u

Kosten: € 7,50 per koppel

Extra!

Voor de koppels die gebruik maken van onze Walk In Wedding Tasting hebben wij iets extra’s in petto: een unieke korting! Bestellingen die aan de hand van de Walk-In Weddingday geplaatst worden, worden berekend met een korting van 15% (bestellingen boven de E.150,-).

Leave Your Comment

Your name *

Your website

Comment *

* Required Field