Home » Over ons

Over ons

Magical Moments is de trouwblog over trouwen in het buitenland. Moderne bruiden kunnen hier dagelijks nieuwe informatie en inspiratie vinden om met plezier hun droombruiloft plannen. Want het organiseren van de mooiste dag van je leven moet volgens ons een feestje zijn!

Het idee voor Magical Moments is ontstaan toen Naomi merkte dat bruidsparen het moeilijk vonden om informatie over trouwen in het buitenland te vinden. Als weddingplanner bij Weddingfairy, gespecialiseerd in buitenlandse bruiloften, kreeg zij veel vragen over de wet- en regelgevingen en de kosten van een bruiloft in het buitenland. Over trouwen in Nederland is genoeg te vinden, maar het vinden van de juiste informatie voor een bruiloft in het buitenland blijkt een stuk lastiger.

Met Magical Moments willen wij bruidsparen een handje helpen door ze te voorzien van alle informatie die nodig is bij het plannen van een bruiloft in het buitenland. Je vind hier handige tips, belangrijke informatie, mooie trouwlocaties en betrouwbare leveranciers. Wij houden ervan om de leukste trends in binnen- en buitenland te spotten en doen overal inspiratie op die wij graag met onze bruiden delen!

Leave Your Comment

Your name *

Your website

Comment *

* Required Field