Home » Trouwen in » Midden-Amerika » Aruba » 17 landen waar Nederlanders voor de wet kunnen trouwen

17 landen waar Nederlanders voor de wet kunnen trouwen

Aruba, Australië, Bahamas, Bali, Bonaire, Costa Rica, Curaçao, Griekenland, Hawaii, Italië, Las Vegas, Mauritius, New York, Planning, Sri Lanka, Verloven, Zuid-Afrika On Okt 14th, 2014 5354 0

Willen jullie in het buitenland voor de wet trouwen en vragen jullie je af in welke landen dit kan? Wij hebben uitgezocht in welke landen Nederlanders die in Nederland wonen voor de wet kunnen trouwen en delen deze graag met jullie!

 17 landen waar Nederlanders voor de wet kunnen trouwen

Europa

Je zou denken dat Nederlanders in elk Europees land voor de wet zouden kunnen trouwen, zeker in de landen die bij de Europese zijn aangesloten. Toch is dit niet zo! In Frankrijk moet je bijvoorbeeld een duidelijke verbintenis met het land hebben en moet één van jullie hier wonen of werken. Ook in Spanje mag je alleen trouwen als je in het land woont. Gelukkig zijn er een aantal landen in Europa waar je als Nederlander wel voor de wet kunt trouwen;

 

1. Griekenland

 

trouwen in griekenland

 

2. Italië

Trouw in Italië op een vasteland, zoals in het prachtige Toscane of de romantische Amalfi kust. Of zeg het ja-woord op Sardinië of Sicilië.

 

Trouwen in Italië

 

3. Malta

 

 

Noord-Amerika

4. Hawaii, Las Vegas en New York

Op de meeste plaatsen in de Verenigde Staten is het voor Nederlanders mogelijk om voor de wet te trouwen. Let er op dat de regels (zeker voor roze huwelijken) per staat verschillen.

 

Gaan jullie voor een huwelijk in het bruisende Las Vegas, maak dan zeker een mooie rondreis door Californië.

 

Chapel_of_the_Flowers_2

Midden-Amerika

5. Aruba, Bonaire en Curaçao

 

trouwen op curacao

 

6. Costa Rica

Costa Rica is een super mooi land vol natuur en wilde dieren. Ze zijn hier ook veel bezig met het behoud van de natuur en dit zie je door de vele eco lodges (welke overigens ook hartstikke luxe en zeer geschikt voor een huwelijksreis zijn!).

 

7. Bahamas

 

8. Jamaica

 

9. Dominicaanse Republiek

 

10. Mexico

Azië

11. Sri Lanka

Sri Lanka is een prachtig land om in rond te reizen en voor de wet te trouwen, je kunt er zelfs je eigen eiland afhuren! Trouwen in Sri Lanka kan goed gecombineerd worden met een huwelijksreis naar de Malediven.

 

12. Bali

Bali is een steeds populairder wordend vakantieland en de vraag naar trouwen op Bali wordt ook steeds groter. Dit is één van de landen waar Nederlanders voor de wet op het strand kunnen trouwen.

 

trouwen in bali

Afrika

13. Zuid-Afrika

Trouwen in Zuid-Afrika gaat vrij gemakkelijk en roze huwelijken zijn hier ook toegestaan. Combineer jullie bruiloft met een mooie rondreis door Zuid-Afrika.

 

camps bay

 

14. Seychellen

 

15. Mauritius

Willen jullie trouwen op een waar paradijs? Kies dan voor een bruiloft op Mauritius. Na afloop kunnen jullie heerlijk genieten van jullie huwelijksreis terwijl jullie op één van de witte stranden liggen.

 

Oceanië

16. Australië

 

17. Nieuw-Zeeland

 

 

 

Leave Your Comment

Your name *

Your website

Comment *

* Required Field