Home » Trouwen in » Noord-Amerika » Canada » 3 Indian Summer Trouwbestemmingen

3 Indian Summer Trouwbestemmingen

Canada, Noord-Amerika, rondreis, stad On Nov 11th, 2014 1750 0

De Indian Summer is de periode van begin september tot half november waarin het nog zomerachtig weer kan zijn. Op welke plekken in de wereld kun je in deze periode het beste van een zachte herfst met een warm zonnetje en mooie rode en gele bomen genieten? Wij vertellen het je!

De 3 beste plekken ter wereld voor de Indian Summer

 

1. New England,  Verenigde Staten

 

Church and Autumn Leaves

 

Indian_Summer_in_New_England_(3725283141)

 

New England ligt in het noord-oosten van de Verenigde Staten. In New England liggen de staten Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont. Tijdens de nazomer is dit the place to be om van de zogenaamde ‘tweede zomer’ te genieten.

 

Een stad die je hier zeker moet bezoeken is Boston! Ik ben hier jaren geleden geweest en ben van plan om hier zeker nog eens naar terug te gaan. Bezoek de universiteit Harvard, loop de Freedom Trail en bezoek het Museum of Fine Arts.

 

Voor een mooie trouwlocatie of huwelijksreis ga je naar Cape Cod, een schiereiland aan de kust van Massachusetts. Bij het Wequassett Resort and Golf Club kunnen jullie aan het water trouwen. Of kies voor een verblijf in het idyllische Old Harbor Inn.

 

wequassett
Credit: Wequassett Resort

 

wequassett 2 Credit: Wequassett Resort

 

2. San Francisco

San Francisco is een geweldige stad en voelt, in tegenstelling tot L.A., bijna europees aan. In de zomer kun je in San Francisco veel mist verwachten, zeker in juli, waardoor je de bekende Golden Gate Bridge soms niet of slecht ziet. In de herfst trekt deze mist echter weg en kun je genieten van een milde temperatuur.

 

Must-sees in San Francisco:

 

  • Golden Gate Bridge
  • Alcatraz (tip: koop hier weken van tevoren al kaartjes voor)
  • Ga voor een ritje met de historische trolley
  • Ga naar chinatown voor een goedkope maaltijd een een grote zak fortune cookies
  • Rij door Lombard Street (je weet wel, dat super stijle kronkelweggetje)
  • Bezoek de Fisherman’s Wharf

san francisco
Credit: Ruffled

 

Meer van Californië zien? Maak een mooie rondreis per auto.

 

3. Vancouver

Naast de Verenige Staten is ook Canada een uitstekend land om de Indian Summer optimaal te beleven, en niet alleen aan de oostkust. Ondanks dat Vancouver bekend staat om de vele dagen met non-stop regen zijn er ook veel super mooie herfst dagen waarop je heerlijk in de zon een kopje koffie van de Tim Hortons kunt drinken. Vancouver is daarmee een perfecte indian summer trouwbestemming!

 

style me pretty vancouver
Credit: Style me pretty

 

Welke van deze drie indian summer trouwbestemmingen is jouw favoriet? 

Leave Your Comment

Your name *

Your website

Comment *

* Required Field